Om du funderar på att trappa ned ditt tobaksberoende men är en av dem som alltid har en prilla under läppen kanske du ska fundera på att byta till tobaksfritt snus. Tobaksfritt snus är perfekt för dig som vill trappa ned eller sluta helt med att snusa. Att sluta snusa kan till och med vara svårare än det är att sluta röka. Detta har att göra med att snuset ofta är mycket mer lättillgängligt, medan passiv rökning är farlig för andra kan du snusa vart du än befinner dig. Du stoppar bara in en prilla under läppen och det är lätt att lämna den där flera timmar. Du kanske är van att alltid ha en snusprilla inlagd under din läpp och då kan det plötsligt kännas väldigt konstigt och till och med tomt när du inte har en snus under läppen.

Ett enklare sätt att sluta snusa

Oavsett om du vill sluta snusa eller om du vill dra ned på snus är tobaksfritt snus ett bra alternativ- Tobak innehåller nämligen många olika gifter och genom att byta till tobaksfritt snus kan du skippa dessa. Samtidigt innehåller tobaksfritt snus fortfarande nikotin vilket är det som din kropp är beroende av. Det innebär att du inte kommer uppleva några större abstinensbesvär samtidigt som din kropp får chansen att bli nyttigare. Det är helt enkelt ett enkelt sätt för dig som snusare att ta ett positivt steg för din hälsa. Du hittar tobaksfritt snus på https://www.vapes.se/kategori/tobaksfritt-snus-nikotinpasar/ och det finns många olika tobaksfria snus att välja mellan. Ett populärt val är https://www.vapes.se/produkt/tobaksfritt-snus-nikotinpasar/tobaksfritt-snus-varumarken/lyft/lyft-freeze-x-strong-slim/ är ett populärt val för dig som gillar snus med peppar och mentolsmak. Det finns även många andra smaker tillgängliga som exempelvis den populära smaken granatäpple och lakritssnus. Självklart finns det snus med tobaksmak för dig som gillar smaken av en riktigt god prilla.

Bättre för kroppen

En tobaksfri snus påverkar inte din kropp på samma sätt som en med tobak. Detta har att göra med att du inte får i dig någon faktiskt tobak. Därav slipper du alla gifter som faktiskt finns i tobak och i och med att du får i dig nikotinet kommer du inte uppleva abstinensbesvär. Tobaksfri snus är helt vit och missfärgar inte dina tänder och ger dig även en bättre munhälsa. Att välja tobaksfritt snus är ett mycket bra alternativ till vanligt snus men även för dig som vill sluta att röka. Det är ett bra sätt att trappa ned samtidigt som du kommer att återfå både humöret och hälsan direkt samtidigt som du kommer ha betydligt färre abstinensbesvär. Om du inte har testat tobaksfritt snus förut bör du överväga att beställa en dosa. Priset är ungefär samma som för en vanlig dosa och som vanligt, om du beställer en stock med snus kommer varje dosa att bli billigare. Därför har du helt enkelt inget att förlora, men du har allt att vinna när det kommer till din hälsa och i önskan att nå dina mål om att bli tobaksfri så fort som möjligt.